Medium, healing en intuïtieve ontwikkeling

Mijn naam is Monique Huurdeman. Ik ben geboren, opgegroeid en woon nog steeds in Amersfoort, samen met mijn vriend Marc en onze kinderen Thijs en Suus.

Sinds mijn kinderjaren merkte ik dat ik “dingen” kon zien en horen waardoor ik me anders voelde. Ik kon dat destijds geen goede plek geven waardoor ik last had van nachtmerries en me angstig voelde. Om hier mee om te kunnen gaan heb ik diverse alternatieve therapieën gevolgd. Door me steeds meer in deze materie te gaan verdiepen ben ik op het spirituele pad terecht gekomen.

Nu ik zelf alles een goede plek heb kunnen geven wil ik graag middels mijn spiritualiteit anderen helpen.

Om mezelf beter te ontwikkelen heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder één jaar intuïtieve ontwikkeling en één jaar healing bij Mens en Intuïte. Vervolgens heb ik met goed gevolg de driejarige opleiding Academie van Mediumschap van José Gosschalk en Karel Besseling te Naarden afgelegd. Om me te blijven ontwikkelen volg ik daarnaast al diverse jaren masterclasses bij Arthur Findlay College. Hier geven de beste mediums ter wereld les zoals Mavis Pittilla, Janet Parker, Tony Stockwell en Paul Jacobs.

Inmiddels voel ik me zo sterk dat ik graag voor jou klaar sta! Neem contact met me op als je het idee hebt dat ik je kan bijstaan. Ik kijk er naar uit.

Groeten,

Monique

 

Comments are closed.