Vaak hoor je dat kinderen tegenwoordig gevoeliger zijn dan vroeger. Persoonlijk denk ik dat dat niet zo is. De wereld en de mensen zijn verandert t.o.v. jaren geleden. Alles gaat veel sneller en we hebben veel meer tot onze beschikking. En tegenwoordig is er meer aandacht voor gevoelige kinderen, zijn er veel meer boeken over geschreven en bijna iedereen heeft er wel eens van gehoord.

Wetenschappelijk is onderzocht dat gevoeligheid veelal genetisch bepaald is maar natuurlijk kunnen ook andere oorzaken hier aan ten grondslag liggen.

Doordat sommige kinderen zo gevoelig zijn is het voor hun vaak lastig om in deze vrij harde wereld te aarden. Ze klagen vaak over buikpijn, hoofdpijn en zijn vaak moe. Vaak zien en horen deze kinderen meer dan andere kinderen.

Ook de ouders kunnen hierdoor onzeker worden omdat ze niet weten hoe om te gaan met deze kinderen.

Tijdens een kinderconsult maak ik contact met het kind door gebruik te maken van mijn mediamieke talent, healing- en intuïtieve ontwikkeling. Tijdens of na een consult kan het zijn dat ik apart met de ouder/ouders wil praten. Uiteraard geef ik dat dan aan.

Een kinderconsult is geschikt voor kinderen die onzeker, gevoelig en/of hoogsensitief zijn. Maar ook voor kinderen die angstig zijn.

Mocht blijken dat 1 sessie niet genoeg is, dan kan ik spirituele begeleiding toepassen (zie spiritueel begeleiden).

Als ik merk dat tijdens een consult naar voren komt dat er naast mij ook nog andere professionele hulp nodig is dan geef ik dit ook aan.

Een kinder-consult duurt 45 minuten en kost € 35,–

Comments are closed.